Harsen 

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.
Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo'n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt.
Na het harsen wordt de huid gekoeld en verzorg met een speciale verkoelende olie en/of gel.

Bodysugaring
Al in vroegere tijden bijv. in het oude Egypte gebruikten de mensen suiker om zich te ontdoen of te laten ontdoen van overtollige haargroei. Ook nu nog wordt suiker hiervoor gebruikt in een aantal Arabische landen zoals bijv. Marokko, Tunesië en Algerije maar ook in het Midden-Oosten en Turkije. Glad is schoon. Bodysugaring is ontharen met suikerpasta. Het is een uitstekend alternatief voor harsen. De suiker bevat 100 % natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in en er zijn geen schadelijke bijwerkingen.Het is in water oplosbaar en daardoor hecht het niet aan de levende huidcellen. Hierdoor is het veel minder pijnlijk dan de methode met hars. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Er worden geen ontharingsstrips gebruikt.

Bodysugaring

Bodysugar maakt de huid zeer zacht en  zijdeachtig. er treden geen beschadigingen en allergische reacties op.  De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. De methode is geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Ook medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmering. Het is overal toe te passen: op benen billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen: ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Het materiaal koelt niet af, is niet heet, zoals dat bij hars wel het geval is, en het is niet synthetisch. Na de body sugaring wordt de huid op de onthaarde plaatsen verzorgd met een speciale hydraterende crème.

Elektrisch ontharen
De enige oplossing tegen overbeharing. Overbeharing is een vervelend probleem, vooral bij vrouwen, maar bij mannen komt het ook voor. Het duidelijkste voorbeeld van overbeharing bij vrouwen is 'hirsutisme'. Hierbij volgt de overbeharing een mannelijk beharingspatroon. Voor vrouwen betekent dat dat ze haargroei hebben in het gezicht (bovenlip, kin en wangen), rond de tepels, op de borst, buik en in de liezen. Het kan te maken hebben met erfelijkheid of met hormonen.  

Elektrisch ontharen kan gedaan worden op twee verschillende manieren. De eerste methode van elektrisch ontharen is thermolyse ook wel diathermie genoemd. Hoogfrequente wisselstroom vormt warmte en vernietigd de groeicellen.
De tweede en modernste is de blend-methode. Dit is een combinatie van elektrolyse en thermolyse. Voordeel hiervan is dat de warmte de vorming van natronloog doet versnellen. De blend-methode is daarom minder pijnlijk, minder tijdrovend en effectief. Een behandeling van één afzonderlijke haar duurt ongeveer 10 tot 15 seconden. Beide technieken worden in de salon toegepast.

IPL definitief ontharen

Wilt u voorgoed van uw ongewenste haargroei af? Ontharen d.m.v. flitslicht is een nieuwe revolutie in haarverwijdering. Met deze methode worden de haren snel, effectief en zonder enig risico verwijderd.
Het werkt als volgt: het veilige rode licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haarfollikels en omgezet naar warmte. Proteïne in de haarcellen en haarfollikels, die zich in de actieve fase van de groeicyclus bevinden wordt vernietigd bij een temperatuur van 70°C. Hierdoor zal geen nieuwe haar meer worden gevormd.
Omdat alleen de haren in de groeifase worden vernietigd, zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Alle delen van het lichaam kunnen worden behandeld. De meeste huid- en haartypes kunnen worden behandeld, als is het in het algemeen  zo, dat een lichte (blanke) huid met donkere haren het beste en snelste resultaat geeft. Perfecte resultaten op het lichaam en in het gelaat.
Bekijk hier de film !

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info