Lichaamsbehandelingen

Klassieke massage 
Verwen uzelf eens en kies voor een ontspannende lichaamsbehandeling in ons instituut! Van een massage kun je intens genieten; mensen voelen zich na een massage vaak weer lekker soepel en ontspannen.
Tevens helpt het de weefselstofwisseling, huid- en spierdoorbloeding te verbeteren, verkrampte spieren te ontspannen en vermoeidheid te verminderen door het afvoeren van afvalstoffen. 
Uw lichaam verdient het !

Oriëntalse kruidenstempelmassage
Een echt moment van wellness voor lichaam en geest, neemt stress weg en optimaliseert de huid. Het is een combinatie van de traditionele Thaise massage en Indiase ayurvedische massage geïnspireerd op Azië in geuren van kruiden en citrusvruchten. 
Om de huid voor te bereiden op de massage krijgt u eerst een peeling met gemberbalsem. Vervolgens krijgt u een heerlijk exclusieve massage met stenen, die uit Balie komen. Deze stenen worden omhuld met een katoenen doek met een mengsel van nootmuskaat, gember en sinaasappel. 
De kruidenstempels worden ondergedompeld in een warme melange van karitéboter, shorea (Indiase boom die geassocieerd wordt met wijsheid en onsterfelijkheid) en essences van gember, sinaasappel, muskaat, mandarijn en kaneel en marula olie. Deze olie is afkomstig van een Afrikaanse boom  en heeft uitzonderlijke voedende en hydraterende eigenschappen.
Aan het einde van de behandeling volgt een modelage om weer terug te keren naar de buitenwereld. Een nieuwe geweldige ervaring ! Een echt moment van wellness voor lichaam en geest, neemt stress weg en optimaliseert de huid.
Het is een combinatie van de traditionele Thaise massage en Indiase ayurvedische massage, geïnspireerd op Azië in geuren van kruiden en citrusvruchten.

Hotstone massage
Hotstone massage is een massage met hete basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die eeuwenlang, onder invloed van water en zand, glad en mooi gepolijst zijn. De stenen worden verwarmd in een heater met water. De temperatuur van de stenen ligt rond de 45 graden C. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, waardoor de massage veel effectiever wordt vooral bij chronische pijn.
Wat doet een Hotstone massage ? 
De massage heeft een diepe en ontspannende werking, omdat het de lichaamstemperatuur verhoogt. Ook stimuleert het de doorbloeding en de organen en voert het afvalstoffen af. Het draagt bij aan een positief zelfherstel en ontgifting van het lichaam. Bovendien wordt het lichaam weer in balans gebracht en heeft de massage een zeer positieve werking op stress.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info